De byggde en ny fin altan till mig

God kväll, god kväll. Nu blir det en ny text om mitt hus som jag har gjort lite mer justeringar på. Jag är beroende för att alltid hitta på något nytt med mitt hus eftersom det är det jag lever för och denna gången bestämde jag mig att anlita ett byggföretag i Kungälv som har hjälpt mig med en större del av huset flera gånger innan och de heter PAPUGAS Byggservice. De har hjälpt mig med att bygga till en vägg inomhus och byggt ut mitt vardagsrum bland annat och denna gång ville jag att de skulle hjälpa mig med att bygga till en altan på baksidan av huset.

Som vanligt hjälper de mig mer än gärna att lösa denna altan och de gör den enligt mina önskemål. Min baksida nu består av en gräsmatta och lite stenplattor som man kan gå på och visst, det är fint men jag känner för att ha en altan då det känns fräschare och finare. På en altan kan man till exempel bygga ner ett spabad som antagligen kommer vara nästa projekt och det känns trevligare att sitta där ute på kvällarna med vänner än att sitta på gräsmattan. I alla fall har detta byggföretag i Kungälv hjälpt mig med många grejer och anledningen till att jag har anlitat dem så många gånger är för att de är professionella på det de gör och de är även snälla individer som aldrig gör någonting extra på bygget om jag inte har godkänt det. Är ni i behov av ett byggföretag i Kungälv som kan hjälpa er med näst intill allting inom bygg så tycker jag att ni ska anlita PAPUGAS Byggservice och deras personal så att de kan hjälpa er med ert projekt. Det var allt för idag. Tack vänner.