Fixa nya rutor

Tjenare bloggen! Vilken värme vi har fått, det är ju helt otroligt skönt. Jag sitter på min altan i kortbyxor och bara t-shirt utan att ens vara det minsta kall, snacka om att man har väntat på det här. Den absolut bästa tiden på året ligger precis framför oss, dock så har jag ett litet problem med det här men det löser förhoppningsvis ett glasmästeri i Lund åt mig. Jag har tror nämligen att jag måste fixa lite nya bättre rutor till mitt uterum, för nu när solen ligger på där så blir det otroligt varmt. Det hjälper heller inte att öppna upp rutorna, för det blir inget drag ändå. Jag har suttit ett bra tag och funderat på alternativa lösningar men jag tror nog att jag har hittat en lösning. Med ett tjockare fönster som står emot mer så kan jag hålla värmen borta och det skulle dessutom inte bli så ljust vilket kan vara ganska skönt. Värst är det på kvällen när man ska äta middag, det går knappt att sitta vid matbordet för att det blir så varmt. Jag måste erkänna att det här känns lite som ett lyxproblem, det är inte ofta man klagar på att solen är för varm. Men jag behöver ha ett svalt hem speciellt med tanke på att jag har två små vovvar som springer runt här på dagarna och de brukar väldigt fota vilja vara i uterummet. När jag är hemma så kan de ligga ute i skuggan på altanen men om jag ska åka iväg och handla eller liknande så måste de vara inomhus under tiden och då brukar de vilja ligga i uterummet. Men jag vill inte att de ska vara där i värmen så därför tänker jag att det är bättre att kontakta ett glasmästeri och se om de kan fixa lite rutor som skyddar mot solen. Om inte ett glasmästeri kan ordna det så får jag se om det finns någon fläkt eller liknande man kan köpa, men förhoppningsvis ordnar det sig med rutorna.