Putsfasad på mitt nybyggda hus

Välkommen. Jag har nyligen byggt ett hus som har vart min dröm väldigt länge nu men jag har inte kunnat göra det på grund av ekonomiska skäl, men jag hade den turen att vinna på lotto då jag vinner 100 000kr i månaden i 50 år så nu har jag äntligen råd. Jag fick hjälp att bygga allt men jag ville också ha hjälp med fasaden så jag kollade på företag som hanterar puts i Halmstad. Jag ville inte ha ett trä eller tegelhus som de flesta andra har utan jag ville ha det lite mer speciellt som jag vill ha med allt egentligen. Jag hade turen att hitta Tini Gruppen som är ett byggföretag som hanterar puts i Halmstad, Borås och Göteborg land annat.

Detta hus har som sagt vart en dröm länge och jag har också alltid velat att det ska ligga i Halmstad vid kusten och nu är det fixat. Min fru har också vart med under hela bygget och hon är nog lite mer exalterad över att flytta in än vad jag är och det är lite roligt. Vi har bott mer inåt i landet innan så vi har aldrig haft nära till havet men nu när vi ska flytta till vårt nybyggda hus har vi turen att få bo precis vid havet. Nu när vi fick hjälp med puts i Halmstad blev huset perfekt och vi älskar att ha huset vitt. Min fru var först inte så glad på mig när jag sa att vi skulle få hjälp med puts i Halmstad för vårt hus eftersom hon hade velat ha ett rött hus med träfasad. Hon har alltid velat ha saker lite mer innanför ramarna än jag men när hon fick se resultatet av huset så ändrade hon åsikt snabbt. Hon tyckte att det passade mycket bättre med puts som fasad än trä på detta hus och dess form. Nästa inlägg kommer handla om inredningen i huset men det får ni vänta på tills nästa vecka. Bye bye.