Vi fick hjälp med dränering på vår tomt

Hej på er. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ligga framför min TV och käkat chips vilket man får lov att göra ibland när man är sjuk. Men nu är det dags att berätta om när jag fick hjälp av Zaxins Entreprenad med dränering här i Hallsberg.

Det är så att jag och min man har äntligen köpt en tomt för att bygga vårt framtida drömhus men för att vi ska vara säkra på att huset kommer stå stadigt och att det inte ska bli några problem så har vi ringt Zaxins Entreprenad som kunde hjälpa oss med dränering här i Hallsberg där vi har vårt hus. Vid köpet av denna tomt nämnde de att det fanns grundvatten i marken och det har vi hört inte är så bra att ha precis under huset där vi ska bygga grunden så vi ville ha hjälp med att få bort det. Jag vill bara nämna lite fort hur vårt drömhus ser ut. Det ska vara två våningar plus en källare, garaget ska vara kopplat med en dörr in till köket och fasaden ska vara i rött trä. Jag längtar så mycket till allt är klart så att vi kan flytta in. Jaja, nu ska jag fortsätta berätta om dräneringen. Zaxins Entreprenad kom till oss och de började gräva på tomten för att leda grundvattnet bort från marken och när de hade gjort det så fixade de också till marken så att det inte skulle vara stora hål när vi väl skulle lägga grunden för huset. Jag skulle bara vilja tipsa er om Zaxins Entreprenad om ni behöver hjälp med dränering i Hallsberg med omnejd eftersom vi fick så snabb och professionell hjälp. Nu ska vi planera vad vi vill ha för skåp och så vidare i köket och det kommer en ritning på det också senare på bloggen. Tack för er tid. Hej då.